Toegankelijke lectuur en informatie facebook
Selecteer een pagina

Aanbod luistertijdschriften

Krijg je graag wekelijks of maandelijks een interessant gesproken blad in de bus? Of lees je liever online? Maak je keuze uit het aanbod thematische magazines, zorgvuldig samengesteld door het Transkript redactieteam.

Er zijn 3 abonnementsformules. Hoe meer tijdschriften je beluistert, hoe meer korting je krijgt:
€ 33 per jaar voor een abonnement op 1 luistertijdschrift
€ 66 per jaar voor een abonnement op 3 luistertijdschriften
€ 99 per jaar voor een abonnement op alle luistertijdschriften (4 tot 9 titels naar keuze: Kiosk – Sport – Eva – Explo – Metec – Dag Allemaal – Humo – Knack – Plus Magazine).
3 extra uitgaven behoren niet tot deze abonnementsformules en zijn afzonderlijk verkrijgbaar: BodyTalk – Het Koekoeksnest – Hoorspel Omnibus

! Omwille van de corona-pandemie lagen we in 2020 enkele weken stil, waardoor de huidige abonnementen doorlopen tot eind februari 2021. Het nieuwe leesseizoen start op 1 maart 2021, maar je kan ook in de loop van het jaar intekenen.

Samengestelde tijdschriften (wekelijks)

Kiosk cover

KIOSK

Een ruime selectie uit de dag- en weekbladen, met achtergrondinformatie bij het wereldgebeuren. Ook feiten en berichten uit kringen van blinden en slechtzienden in de rubriek “CECOGRAAF”, tips voor radio en tv, enz. Kiosk verschijnt elke woensdag.

Sport cover

SPORT

Wekelijks sportnieuws heet van de naald. Algemene sportinformatie, met aandacht voor blindensporten, uitslagen, portretten van bekende sportfiguren, maar ook aandacht voor minder bekende sporttakken.
Sport verschijnt elke maandag.

Samengestelde tijdschriften (maandelijks)

Eva cover

EVA

Lifestyle-magazine met algemeen vormende artikels, keukennieuwtjes, recepten, mode en beauty.

Explo cover

EXPLO

Op reis naar verrassende bestemmingen in binnen- en buitenland. Met ruime aandacht voor toerisme, geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en folklore.

Metec cover

METEC

Bijblijven in de boeiende en evoluerende wereld van multimedia en technologie.

Het koekoeksnest cover

HET KOEKOEKSNEST

Deze bekende hoorspelreeks van de VRT kunnen we in samenwerking met hen aanbieden op CD (niet online). Tweemaandelijks ontvang je 50 afleveringen en herbeleef je alle gebeurtenissen rond Hotel-Restaurant “Het Koekoeksnest”. Urenlang nostalgisch luistergenot verzekerd!
Afzonderlijk te bestellen aan € 48 per jaargang.

Publieksbladen (maandelijks of tweemaandelijks)

body talk cover magazine

BODYTALK

Hét magazine over gezondheid en welzijn, opgebouwd rond vier vaste thema’s: gezond en gelukkig leven, optimaal bewegen, evenwichtige voeding en de balans tussen lichaam en geest.
Verschijnt tweemaandelijks. Afzonderlijk te bestellen aan € 22 per jaargang.

Dag Allemaal cover magazine

DAG ALLEMAAL

Wees helemaal mee met het wel en wee van celebraties in showbizz- en medialand. Een selectie hieruit vormt een maandelijks te beluisteren “Dag Allemaal”.

HUMO cover magazine

HUMO

Maandelijkse bundeling van de beste interviews, reportages en artikels uit Humo, Vlaanderens meest eigenzinnige weekblad.

Knack cover magazine

KNACK

Actualiteitenmagazine en opinietijdschrift, met veel duiding bij alle nieuws uit binnen- en buitenland. Wij selecteren voor u de beste artikels uit dit weekblad en bundelen ze tot een maandblad.

Cover plus magazine

PLUS MAGAZINE

Een actueel, veelzijdig en verfrissend magazine voor de actieve 50-plusser. Behalve de zoekertjes, puzzels en reclame wordt dit maandblad volledig ingesproken.
Verschijnt niet in augustus.

Net als onze luisterboeken worden deze tijdschriften geproduceerd volgens de Daisy-standaard. Daarmee blader je door artikels, pas je de spreeksnelheid aan en voeg je zelf bladwijzers in.

Luistertijdschriften beluisteren kan zowel op CD als online via Anderslezen.be.

Ken je ons aanbod nog niet? Vraag dan gerust een gratis proefnummer van het tijdschrift dat jou boeit via luistertijdschriften@transkript.be .

Zit je met vragen over de tijdschriften of de manier van bestellen, neem dan zeker telefonisch contact op met onze abonnementendienst op 011 23 07 61 of per e-mail via luistertijdschriften@transkript.be