Toegankelijke lectuur en informatie facebook
Selecteer een pagina

Aanbod luistertijdschriften

Krijg je graag wekelijks of maandelijks een interessant gesproken blad in de bus? Of lees je liever online? Maak je keuze uit het aanbod thematische magazines, zorgvuldig samengesteld door het Transkript redactieteam.

Er zijn 3 abonnementsformules. Hoe meer tijdschriften je beluistert, hoe meer korting je krijgt:
€ 33 per jaar voor een abonnement op 1 luistertijdschrift
€ 66 per jaar voor een abonnement op 3 luistertijdschriften
€ 99 per jaar voor een abonnement op alle luistertijdschriften (4 tot 9 titels naar keuze: Kiosk – Sport – Eva – Explo – Metec – Dag Allemaal – Humo – Knack – Plus Magazine).

Het nieuwe leesseizoen start op 1 maart 2024, maar je kan ook in de loop van het jaar intekenen.

Samengestelde tijdschriften (wekelijks)

Kiosk cover

KIOSK

Een ruime selectie uit de dag- en weekbladen, met achtergrondinformatie bij het wereldgebeuren. Ook feiten en berichten uit kringen van blinden en slechtzienden in de rubriek “CECOGRAAF”, tips voor radio en tv, enz. Kiosk verschijnt elke woensdag.

Sport cover

SPORT

Wekelijks sportnieuws heet van de naald. Algemene sportinformatie, met aandacht voor blindensporten, uitslagen, portretten van bekende sportfiguren, maar ook aandacht voor minder bekende sporttakken.
Sport verschijnt elke maandag.

Samengestelde tijdschriften (maandelijks)

Eva cover

EVA

Lifestyle-magazine met algemeen vormende artikels, keukennieuwtjes, recepten, mode en beauty.

Explo cover

EXPLO

Op reis naar verrassende bestemmingen in binnen- en buitenland. Met ruime aandacht voor toerisme, geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en folklore.

Metec cover

METEC

Bijblijven in de boeiende en evoluerende wereld van multimedia en technologie.

Publieksbladen (maandelijks)

HUMO cover magazine

HUMO

Maandelijkse bundeling van de beste interviews, reportages en artikels uit Humo, Vlaanderens meest eigenzinnige weekblad.

Dag Allemaal cover magazine

DAG ALLEMAAL

Wees helemaal mee met het wel en wee van celebraties in showbizz- en medialand. Een selectie hieruit vormt een maandelijks te beluisteren “Dag Allemaal”.

Cover plus magazine

PLUS MAGAZINE

Een actueel, veelzijdig en verfrissend magazine voor de actieve 50-plusser. Behalve de zoekertjes, puzzels en reclame wordt dit maandblad volledig ingesproken.
Verschijnt niet in augustus.

Knack cover magazine

KNACK

Actualiteitenmagazine en opinietijdschrift, met veel duiding bij alle nieuws uit binnen- en buitenland. Wij selecteren voor u de beste artikels uit dit weekblad en bundelen ze tot een maandblad.

Net als onze luisterboeken worden deze tijdschriften geproduceerd volgens de Daisy-standaard. Daarmee blader je door artikels, pas je de spreeksnelheid aan en voeg je zelf bladwijzers in.

Luistertijdschriften beluisteren kan zowel op CD als online via Anderslezen.be.

Ken je ons aanbod nog niet? Vraag dan gerust een gratis proefnummer van het tijdschrift dat jou boeit via luistertijdschriften@transkript.be .

Zit je met vragen over de tijdschriften of de manier van bestellen, neem dan zeker telefonisch contact op met onze abonnementendienst op 011 23 07 61 of per e-mail via luistertijdschriften@transkript.be