Toegankelijke lectuur en informatie facebook
Selecteer een pagina

Aanbod luistertijdschriften

Krijg je graag wekelijks of maandelijks een interessant gesproken blad in de bus? Of lees je liever online? Maak je keuze uit het aanbod thematische magazines, zorgvuldig samengesteld door het Transkript redactieteam.

Samengestelde tijdschriften (wekelijks)

Wekelijks, abonnementsprijs € 30 per jaar.
Kiosk cover

KIOSK

Bestelcode 10.
Speelduur: 3 uur.

Een ruime selectie uit de dag- en weekbladen, met achtergrondinformatie bij het wereldgebeuren. Ook feiten en berichten uit kringen van blinden en slechtzienden in de rubriek “CECOGRAAF”, tips voor radio en tv, enz.

Sport cover

SPORT

Bestelcode 11.
Speelduur: 1,5 uur.

Een blad met algemene sportinformatie, met aandacht voor blindensporten, uitslagen, portretten van bekende sportfiguren, maar ook aandacht voor minder bekende sporttakken.

Samengestelde tijdschriften (maandelijks)

Maandelijks, abonnementsprijs € 22 per jaar.
Eva cover

EVA

Bestelcode 20.
Speelduur: 3 uur.

Een gezins- en vrouwenblad met algemeen vormende artikels, keukennieuwtjes, recepten, mode, hygiëne, schoonheids- en gezondheidstips, enz.

Explo cover

EXPLO

Bestelcode 21.
Speelduur: 3 uur.

Een tijdschrift met aandacht voor toerisme, aardrijkskunde, natuur, folklore enz.

Metec cover

METEC

Bestelcode 22.
Speelduur: 3 uur.

Bijblijven in de boeiende en evoluerende wereld van audio, video en de computer en van media in het algemeen.

Het koekoeksnest cover

HET KOEKOEKSNEST

Bestelcode 23.
Dit gekende luisterfeuilleton van de VRT kunnen we in samenwerking met hen aanbieden op CD (niet online). Tweemaandelijks ontvang je 50 afleveringen en herbeleef je alle gebeurtenissen rond Hotel-Restaurant “Het Koekoeksnest”. Urenlang nostalgisch luistergenot verzekerd!

Publieksbladen (maandelijks)

body talk cover magazine

BODY TALK

Bestelcode 40.
€ 32 per jaar

Hét magazine over gezondheid en welzijn, is opgebouwd rond vier vaste thema’s: gezond en gelukkig leven, optimaal bewegen, evenwichtige voeding en de balans tussen lichaam en geest.

Dag Allemaal cover magazine

DAG ALLEMAAL

Bestelcode 41.
€ 40 per jaar

Dit grootste weekblad in Vlaanderen behandelt voornamelijk het wel en wee van celebraties in showbizz- en medialand. Een selectie hieruit vormt een maandelijks te beluisteren “Dag Allemaal”.

HUMO cover magazine

HUMO

Bestelcode 42.
€ 40 per jaar

Populair weekblad dat naast een radio- en tv-programmagids vooral veel reportages, cursiefjes en interviews bevat. Deze worden gebundeld tot een gesproken maandblad, “the best of Humo”. Zonder radio- en tv-programmagids dus.

Knack cover magazine

KNACK

Bestelcode 43.
€ 40 per jaar

Actualiteitenmagazine en opinietijdschrift, met veel duiding bij alle nieuws uit binnen- en buitenland. Wij selecteren voor u de beste artikels uit dit weekblad en bundelen ze tot een maandblad.

Cover plus magazine

PLUS MAGAZINE

Bestelcode 44.
€ 40 per jaar

Een actueel, veelzijdig en verfrissend seniorenmagazine. Behalve de zoekertjes, puzzels en reclame wordt dit maandblad integraal ingesproken, goed voor bijna 7 uur luistergenot. Dit magazine verschijnt niet in augustus.

Net als onze luisterboeken worden deze tijdschriften geproduceerd volgens de Daisy-standaard. Daarmee blader je door artikels, pas je de spreeksnelheid aan en voeg je zelf bladwijzers in.

Luistertijdschriften beluisteren kan zowel op CD als online via Anderslezen.be.

Ken je ons aanbod nog niet? Vraag dan gerust een gratis proefnummer van het tijdschrift dat jou boeit.

Zit je met vragen over de tijdschriften of de manier van bestellen, neem dan zeker telefonisch contact op met onze abonnementendienst op 011 23 07 61 of per e-mail via luistertijdschriften@transkript.be