Toegankelijke lectuur en informatie facebook
Selecteer een pagina

Je kan hem vanaf nu bestellen: De Hoorspelomnibus 2024! Spanning en avontuur lopen als een rode draad doorheen de 10 voor u geselecteerde luisterspelen.
De omnibus bevat drie series. ‘ Batavia’ is er één van; een indrukwekkende productie van Het Geluidshuis. Hou je van een ouderwetse radiothriller, dan zit je goed met de serie “Weg van Wenen”. Heb je zin in een aandoenlijk en ontroerend verhaal, dan is “Radio Zoutloos” vast iets voor jou. Ons literair luisterspel is gebaseerd op het boek van Ian McEwan en heet “Zaterdag”. VRT is uiteraard ook deze keer prominent aanwezig met onder meer twee sciencefictionverhalen: “De Mensaap” & “De Vis”.
“Een Cursus Vissen” is dan weer wat luchtiger. Er liggen ook twee VRT-klassiekers voor je klaar: “De Temptatie” & en “Onschuld Zonder Einde”. De titel “De Volmaakte Moord” zegt eigenlijk al genoeg. Het is een bloedstollende radiothriller uit de jaren tachtig.

Overtuigd? Bestel dan gauw deze oorverwarmende omnibus van ruim 10 uren luisterplezier!

Bestellen kan door overschrijving van 18 euro op het rekeningnummer BE46-2350-4323-5336 (BIC-nr GEBABEBB). Als mededeling noteer je “Hoorspelomnibus 2024”, gevolgd door je naam en adres. Ben je al Transkript abonnee, dan volstaat de vermelding van je abonneenummer.
Na betaling ontvang je de omnibus op CD. Omwille van auteursrechten kunnen we de omnibus niet online aanbieden.
Ontvang je liever een overschrijvingsformulier, bel dan tijdens werkdagen naar 011/22 34 37 of stuur een e-mail naar luistertijdschriften@transkript.be

Tot hoors!
het Transkript team

Deze info graag beluisteren?