Steden & Gemeenten

Diverse verenigingen, steden en gemeenten vragen ons reeds hun informatieblad, hun mededelingen of tijdschriften in een andere leesvorm ter beschikking te stellen. Doorgaans kiest men voor de gesproken leesvorm op CD (in een navigeerbaar Daisy-formaat).
Bekijk de volledige lijst!

Wordt weldra ook uw infoblad of jaarlijkse informatiebrochure in een toegankelijke leesvorm ter beschikking gesteld?
Waarschijnlijk verspreidt ook uw gemeente/stad regelmatig een nieuwsbrief of een informatieblad. Zo’n blad wordt gretig gelezen, want elke inwoner is graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de eigen gemeente. Misschien overweegt u deze publicatie of andere informatie (vb. huisvuilkalender) ook in een andere leesvorm te voorzien? De leesbeperkte bewoners van uw stad of gemeente zullen er ongetwijfeld dankbaar om zijn!

De gesproken leesvorm biedt bovendien het voordeel dat geluidsfragmenten kunnen gebruikt worden voor uw website, of dat de volledige publicatie gedownload kan worden als mp3-bestand.

Nieuw = Online lezen! Vanaf januari 2012 kan alle Daisy informatie en elk tijdschrift ook via streaming of downloaden gelezen worden via anderslezen.be

Interesse? Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsofferte bezorgen voor de productie van uw blad in de gewenste leesvorm. Gelieve hiervoor het aanvraagformulier in bijlage te gebruiken.
Graag meer inlichtingen? Neem ook gerust telefonisch contact met ons op.

fiche de Sony tablet s http://belgiquepharmacie.be/ classe de drogue et d’alcool en ligne