Luistertijdschriften

Tijdschriften: Humo, Dag Allemaal, Knack

Krijg je graag wekelijks of maandelijks een interessant gesproken blad in de bus? Of lees je liever online? Maak je keuze uit het aanbod.
Met de medewerking en steun van de Vlaamse overheid en de Luisterpuntbibliotheek kunnen we een uitgebreid keuzepakket luistertijdschriften aanbieden. Al deze tijdschriften worden geproduceerd in het Daisy-formaat, een wereldwijde digitale standaard die garant staat voor een groot gebruiksgemak.

Welke luistertijdschriften worden aangeboden?

Bekijk de volledige lijst met korte inhoud. Als kandidaat-abonnee kan je gratis een demo-cd aanvragen.

We maken een onderscheid tussen twee soorten tijdschriften:

A. Samengestelde tijdschriften: het Transkript-redactieteam maakt een selectie van artikels uit de gewone week- en maandbladen.
B. Publieksbladen: dit zijn magazines die aangeboden worden in het Vlaams medialandschap. De wekelijkse uitgaven worden door Transkript samengebald tot een maandblad.

Hoe kan ik zo’n Daisy-tijdschrift beluisteren?

  • Gebruik je een Daisy-toestel, dan kan je ten volle genieten van de Daisy-structuur. Minder navigeren, maar toch nog bladeren van artikel naar artikel, kan je met een CD- of DVD-speler die ook MP3-afspeelbaar is. PC gebruikers kunnen een Daisy-boek of -tijdschrift beluisteren met behulp van speciale Daisy-software of software voor het beluisteren van MP3 (bv. Media Player). Via de PC kan het tijdschrift zelfs makkelijk op een MP3-speler, een smartphone of een SD-kaartje geplaatst worden.
  • Online beluisteren via de website www.anderslezen.be of met een aangepaste Daisy-speler (zonder computer).

Hoe kan ik me abonneren?

Je hebt de keuze tussen deze mogelijkheden:

  1. Je bestelt telefonisch via het nummer +32 (0)11 23 07 61 of je stuurt een e-mail naar luistertijdschriften@transkript.be
  2. Je bestelt online via dit bestelformulier

Nog vragen? Onze abonnementendienst luistertijdschriften staat voor je klaar!

Tel.: +32 (0)11 23 07 61

E-mail: luistertijdschriften@transkript.be

Wij wensen je alvast bijzonder veel leesplezier toe!

fiche de Sony tablet s http://belgiquepharmacie.be/ classe de drogue et d’alcool en ligne