Aanbod luistertijdschriften 2019

A. Samengestelde tijdschriften

 • KIOSK

  Bestelcode 10. Speelduur: 3 uur.
  Een ruime selectie uit de dag- en weekbladen, met achtergrondinformatie bij het wereldgebeuren. Ook feiten en berichten uit kringen van blinden en slechtzienden in de “CECOGRAAF”, tips voor radio en tv, een filmrubriek, …
   
 • SPORT

  Bestelcode 11. Speelduur: 1,5 uur.
  Een blad met algemene sportinformatie, met aandacht voor blindensporten, uitslagen, portretten van bekende sportfiguren, minder bekende sporttakken, anekdotes, …
   
 • EVA

  Bestelcode 20. Speelduur: 3 uur.
  Een gezins- en vrouwenblad, met algemeen vormende artikels, keukennieuwtjes, recepten, mode, hygiëne, schoonheidstips, enz.
   
 • EXPLO

  Bestelcode 21. Speelduur: 3 uur.
  Een tijdschrift met aandacht voor toerisme, geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en folklore.
   
 • METEC

  Bestelcode 22. Speelduur: 3 uur.
  Bijblijven in de boeiende en evoluerende wereld van audio, video en de computer en van media in het algemeen.
   
 • NIEUW! HET KOEKOEKSNEST

  Bestelcode 23.Op 1 januari 1990 startte Radio2 een nieuw vervolgfuilleton op. Elke werkdag maakten ruim 1.000.000 luisteraars de belevenissen mee van de familie Leenders en hun Koekoeksnest. Op 1 januari 2019 begint Transkript met de heruitzending van de eerste jaargang. Herbeleef dus opnieuw de voorbereidingen,  de opening en de bloei van Hotel-Restaurant “Het Koekoeksnest”.
  Op uitdrukkelijk verzoek van de VRT enkel verkrijgbaar op CD! 
  Tweemaandelijks krijgt U 50 afleveringen zodat het mogelijk wordt om 1990 synchroon te laten lopen met 2019, min of meer parallel met de kalender van toen. We verhuizen naar Rodeberg en ontmoeten er Albert en Maria Leenders, hun kinderen Sylvia en Freddie, de meid Nora en huisbaas Meneer Descamps. BV’s uit die tijd zoals Adamo, Margriet Hermans, Jean-Marie Pfaff, Willeke van Amelrooy en Marco Bakker lopen in hun ware gedaante even binnen bij het Koekoeksnest.
  Voor slechts 48 euro haalt U bijna 40 uren aan pure radionostalgie in CD-kwaliteit in huis.
  Daarbovenop zorgt Ronny Delwiche voor een niet te missen hoorspelomnibus 2019 (komt uit in sept. 2019).
  De vorige edities (Hoorzaak Omnibus 2016, 2017 en 2018) zijn nog steeds verkrijgbaar aan 15 euro. Misschien een leuke tip voor de feestdagen?
   

B. Publieksbladen(maandelijks)

 • BODY TALK

  (nieuwe naam: Knack-Bodytalk) Bestelcode 40, € 32 per jaar.
  Hét magazine over gezondheid en welzijn, is opgebouwd rond vier vaste thema’s: gezond en gelukkig leven, optimaal bewegen, evenwichtige voeding en de balans tussen lichaam en geest.
   
 • DAG ALLEMAAL

  Bestelcode 41, € 40 per jaar.
  Dit grootste weekblad in Vlaanderen behandelt voornamelijk het wel en wee van celebrity’s in showbizz- en medialand. Een selectie hieruit vormt een maandelijks te beluisteren "Dag Allemaal".
   
 • HUMO

  Bestelcode 42, € 40 per jaar.
  Populair weekblad dat naast een radio- en tv-programmagids vooral veel reportages, cursiefjes en interviews bevat. Deze worden samengebald tot een gesproken maandblad, "the best of Humo". Zonder radio- en tv-programma dus.
   
 • KNACK

  Bestelcode 43, € 40 per jaar.
  Actualiteitenmagazine en opinietijdschrift, met veel duiding bij alle nieuws uit binnen- en buitenland. Wij selecteren voor u de beste artikels uit dit weekblad en bundelen ze tot een maandblad.
   
 • PLUS MAGAZINE

  Bestelcode 44. (verschijnt niet in augustus), € 40 per jaar.
  Een actueel, veelzijdig en verfrissend seniorenmagazine. Behalve de zoekertjes, puzzels en reclame wordt dit maandblad integraal ingesproken, goed voor bijna 5 uur luistergenot.

Interesse? Hier vind je het bestelformulier.

fiche de Sony tablet s http://belgiquepharmacie.be/ classe de drogue et d’alcool en ligne