Aanbod luistertijdschriften 2018

A. Samengestelde tijdschriften

 • HOORSPEL OMNIBUS

  Speelduur: 9 uur.
  De Hoorspel Omnibus 2018 bundelt 9 uur aan luister- en hoorspelen, inclusief de Vlaamse film 'Het Tweede Gelaat' met audiodescriptie.
  De eenmalige Hoorspel Omnibus 2018 kost € 16 en bestel je via luistertijdschriften@transkript.be.
   
 • KIOSK

  Bestelcode 10. Speelduur: 3 uur.
  Een ruime selectie uit de dag- en weekbladen, met achtergrondinformatie bij het wereldgebeuren. Ook feiten en berichten uit kringen van blinden en slechtzienden in de “CECOGRAAF”, tips voor radio en tv, een filmrubriek, …
   
 • SPORT

  Bestelcode 11. Speelduur: 1,5 uur.
  Een blad met algemene sportinformatie, met aandacht voor blindensporten, uitslagen, portretten van bekende sportfiguren, minder bekende sporttakken, anekdotes, …
   
 • EVA

  Bestelcode 20. Speelduur: 3 uur.
  Een gezins- en vrouwenblad, met algemeen vormende artikels, keukennieuwtjes, recepten, mode, hygiëne, schoonheidstips, enz.
   
 • EXPLO

  Bestelcode 21. Speelduur: 3 uur.
  Een tijdschrift met aandacht voor toerisme, geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en folklore.
   
 • METEC

  Bestelcode 22. Speelduur: 3 uur.
  Bijblijven in de boeiende en evoluerende wereld van audio, video en de computer en van media in het algemeen.
   

B. Publieksbladen(maandelijks)

 • BODY TALK

  (nieuwe naam: Knack-Bodytalk) Bestelcode 40, € 32 per jaar.
  Bodytalk, het magazine over gezondheid en welzijn, verschijnt vanaf 2018 nog zes keer per jaar. De inhoud is opgesteld in samenwerking met dokters en academici. Elk nummer is opgebouwd rond vier vaste thema’s: gezond en gelukkig leven, optimaal bewegen, evenwichtige voeding en de balans tussen lichaam en geest.
   
 • DAG ALLEMAAL

  Bestelcode 41, € 40 per jaar.
  Dit grootste weekblad in Vlaanderen behandelt voornamelijk het wel en wee van celebrity’s in showbizz- en medialand. Een selectie hieruit vormt een maandelijks te beluisteren "Dag Allemaal".
   
 • HUMO

  Bestelcode 42, € 40 per jaar.
  Populair weekblad dat als ondertitel "onafhankelijk weekblad voor radio en tv" draagt, maar dat vooral veel reportages, cursiefjes en interviews bevat. Deze worden samengebald tot een gesproken maandblad, "the best of Humo". Zonder radio- en tv-programma dus.
   
 • KNACK

  Bestelcode 43, € 40 per jaar.
  Actualiteitenmagazine en opinietijdschrift, met veel duiding bij alle nieuws uit binnen- en buitenland. Wij selecteren voor u de beste artikels uit dit weekblad en bundelen ze tot een maandblad.
   
 • PLUS MAGAZINE

  Bestelcode 44. (verschijnt niet in augustus), € 40 per jaar.
  Een actueel, veelzijdig en verfrissend seniorenmagazine. Behalve de zoekertjes, puzzels en reclame wordt dit maandblad integraal ingesproken, goed voor bijna 5 uur luistergenot.

Interesse? Hier vind je het bestelformulier.

fiche de Sony tablet s http://belgiquepharmacie.be/ classe de drogue et d’alcool en ligne