Home

Transkript vzw maakt lectuur en informatie toegankelijk voor alle mensen met een leesbeperking.

Onder het motto “lees zoals je wil”, biedt Transkript vzw boeken, tijdschriften en andere teksten aan in de gewenste leesvorm: in braille of groteletterdruk op maat, in gesproken vorm (Daisy) of als digitaal tekstbestand.
Grafische voorstellingen worden op maat in vergrote of in tactiele vorm geproduceerd.

Luistertijdschriften

Krijg je graag wekelijks of maandelijks een interessant gesproken blad in de bus? Of lees je liever online? Maak je keuze uit het aanbod.

Bekijk hier alvast het aanbod luistertijdschriften 2018.

 

 

Studieboeken

Ben je een blinde of slechtziende leerling of student? Ben je een GOn-begeleider? Transkript produceert cursussen en studiematerialen in de gewenste leesvorm, volledig op maat.

 

 

Privéomzettingen

Wens je een tekst, handleiding of bijsluiter in groteletterdruk, in braille of in luistervorm? Graag een voelbare tekening of plan?

 

 

Steden & Gemeenten

Voer je als stad of gemeente het thema “toegankelijkheid” hoog in het vaandel? Wordt weldra ook jouw infoblad of informatiebrochure in een andere leesvorm ter beschikking gesteld?

 

 

Nieuwsflash

Hoorspel Omnibus 2018

De Hoorzaak Omnibus, onze jaarlijkse bundeling van hoor- en luisterspelen, is er weer. Voor amper 16 euro krijg je meer dan 9 uur luistermateriaal, inclusief de Vlaamse film 'Het tweede gelaat' met audiodescriptie. Beluister ons promotekstje

Bestel de Hoorspel Omnibus 2018:

De warmste week …

logo Music for Life - de warmste weekKies Transkript als goede doel en registreer je actie op www.dewarmsteweek.be

 

LVN en De Nieuwe Maan luisterversies

Vanaf het juninummer 2018 kan je het Mechels stadsmagazine De Nieuwe Maan ook beluisteren. Maak je interesse (plus adres) kenbaar via denieuwemaan@mechelen.be, dan ontvang je vanaf eind mei het nummer op CD in je brievenbus.
De luisterversie kan vanaf dan eveneens gedownload worden via de website van de stad Mechelen.

Ook LVN, het Leuvens stadsmagazine, bestaat voortaan als luistertijdschrift. Je kan de versie online beluisteren via www.leuven.be, maar wens je een Daisy-versie op je thuisadres, neem dan contact op met de dienst communicatie: lvn@leuven.be - 016 27 22 48 - www.leuven.be/lvn

Nieuwsbrief

Lees hier onze recentste nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

 

fiche de Sony tablet s http://belgiquepharmacie.be/ classe de drogue et d’alcool en ligne