Home

Transkript vzw maakt lectuur en informatie toegankelijk voor alle mensen met een leesbeperking.

Onder het motto “lees zoals je wil”, biedt Transkript vzw boeken, tijdschriften en andere teksten aan in de gewenste leesvorm: in braille of groteletterdruk op maat, in gesproken vorm (Daisy) of als digitaal tekstbestand.
Grafische voorstellingen worden op maat in vergrote of in tactiele vorm geproduceerd.

Luistertijdschriften

Krijg je graag wekelijks of maandelijks een interessant gesproken blad in de bus? Of lees je liever online? Maak je keuze uit het aanbod.

Bekijk hier alvast het aanbod luistertijdschriften 2017.

 

 

Studieboeken

Ben je een blinde of slechtziende leerling of student? Ben je een GOn-begeleider? Transkript vzw produceert cursussen en studiematerialen in de gewenste leesvorm, volledig op maat.

 

 

Privéomzettingen

Wens je een tekst, handleiding of bijsluiter in groteletterdruk, in braille of in luistervorm? Graag een voelbare tekening of plan?

 

 

Steden & Gemeenten

Voer je als stad of gemeente het thema “toegankelijkheid” hoog in het vaandel? Wordt weldra ook jouw infoblad of informatiebrochure in een andere leesvorm ter beschikking gesteld?

 

 

Nieuwsflash

Hoorzaak Omnibus 2017 is er!

Gegarandeerd luistergenieten met deze gloednieuwe editie. Meer info ...

Klik je op volgende link, dan kan je ons promotekstje ook beluisteren: https://soundcloud.com/transkriptvzw/promo-omnibus-2017

De warmste week …


Transkript wordt ook in 2017 warm aanbevolen als goede doel! Misschien heb je al een leuk initiatief voor 2017? Mail dan naar dewarmsteweek@transkript.be

Campagne luisterlezen

Veel zin in lezen, maar willen je ogen niet meer mee? Geef je oren dan de kost! Transkript, Luisterpunt en Kamelego zetten tijdschriften, boeken en kranten om in Daisy-luistervorm voor personen met een leesbeperking.
Surf snel naar www.geefjeorendekost.be voor alle info.

Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

 

 

 

fiche de Sony tablet s http://belgiquepharmacie.be/ classe de drogue et d’alcool en ligne